gototopgototop
ENG

  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
17.11.2017 - PREDSEDNICA OPŠTINE ODŽACI POSETILA GRADILIŠTE U DERONJAMA

Od d icoPredesednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković i načelnica Odeljenja za društvenu delatnost Opštine Odžaci Snežana Grujičić su zajedno sa predstavnicima Hausing Centra posetile radove na izvodjenju infrastrukture u romskom naselju Čerga u Deronjama. Tom prilikom visoke predstavnice Opštine su se upoznale sa dinamikom radova i imale priliku da se na licu mesta uvere u pozitivne promene koje će ovi radovi doneti stanovnicima naselja.

Radove na izgradnji vodovoda, javne rasvete i asfaltnog puta koji su započeli 16. oktobra 2017. izvode GP GRADITELJ iz Novog Sada i SOMBORELEKTRO iz Sombora. Rok za završetak radova je 120 kalednarskih dana. Za sada, radovi idu dobro i brže od planirane dinamike. Radovi na vodovodu su kompletno završeni, dok su za asfaltiranje saobraćajnica izvršeni svi pripremni radovi – izrada podloge i postavljanje ivičnjaka. Očekuje se da će svi planirani radovi biti završeni do kraja januara 2018.

Infrastrukturni radovi u naselju Čerga u Deronjama finansirani su sredstvima Evropske unije, iz pretpristupnih fondova IPA 2013, a sufinansirani sredstvima Vlade Srbije i Opštine Odžaci. Realizuju se u okviru projekta „Održiva stambena rešenja za Rome u opštini Odžaci – Da svaki Rom ima dom“ a sprovode ih zajednički Hausing Centar i Opština Odžaci. Vrednost radova na infrastrukturi je oko 170.000 Evra.

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price