gototopgototop
ENG


  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
01.10.2016 – HAUSING CENTAR PARTNER NA ERASMUS+ PROJEKTU

EUHausing Centar je jedan od partnera na nedavno odobrenom projektu "Širenje modela socijalnih usluga u zajednici" koji će biti finansiran od strane Evropske unije, u okviru programa ERASMUS+. Projekat je započet 01 oktobra 2016. i trajaće 2 godine, do kraja septembra 2018. godine. Projekat se bavi razmenom dobrih praksi u oblasti socijalnih usluga u zajednici i modela stanovanja za lica koja se nalaze u riziku od socijalne isključenosti.

Glavni cilj projekta je da širi najbolje prakse i modele socijalih usluga i stanovanja za ranjive grupe, koji će pomoći da se na nivou celog društva poboljša kohezija zajednice, obrazovanje, treninzi, ekonomska održivost i usloci stanovanja za najugroženije. Serija komparativnih studijskih poseta će biti organizovana u okviru projekta u partnerskim zemljama i najbolje prakse upoznate i istražene. Ovo će dati priliku projektnim partnerima da u svakodnevni rad svojih organizacija uvedu ove najbolje prakse i razviju veštine svojih zaposlenih.

U projektu učestvuje šest partnera: Fondacija Escuela de Solidaridad iz Granade, Španija, Udruženje malteških radnika, iz Tirane, Albanija, Ekološko udruženje PREBALKAN, iz Sofije, Bugarska, socijalna zadruga ARTEMIDE, iz Latiana, Italija, stambena zadruga MERI SEACOLE iz Lutona, Velika Britanija, i Hausing Centar iz Beograda.

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price