gototopgototop
ENG


  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
11.08.2016 - ZAVRŠENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI PRIHVATNOG CENTRA ZA MIGRANTE U BUJANOVCU

DP-Svetlost-nRadovi na rekonstrukciji i prenameni upravnog objekta nekadašnje fabrike akumulatora SVETLOST u Bujanovcu koje je sproveo Hausing Centar su uspesno okončani. Novoformirani prihvatni centar za izbeglice i migrante sa Bliskog istoka i Sirije kapaciteta 250 korisnika je spreman za svoju novu funkciju. Radovi na rekonstrukciji objekta su finansirani sredstvima Evropske unije, u okviru projekta “Za bolji život”.

Objekat površine 2.000 m2 se nalazi u Bujanovcu, neposredno uz autoput Vranje-Skoplje, na glavnoj trasi kretanja migranata kroz Srbiju. Fokus intervencija na objektu bili su radovi na instalacijama vodovoda, kanalizacije, centralnog grejanja, jake i slabe struje, i prateći gradjevinsko-zanatski radovi. Objekat je opremljen potrebnom kuhinjskom opremom, opremom za vešernicu i nameštajem.

Hausing Centar je izradio idejno rešenje prenamene objekta, koordinirao izradu glavnog projekta, pribavio potrebne dozvole, sproveo tenderske procedure za izbor izvodjača radova, i vršio dnevni nadzor tokom izvodjenja radova. Radovi su započeli 01.06.2016. godine, a završeni su 11.08.2016. Ukupna vrednost radova je 340.000 Evra (290.000 Evra radovi i 50.000 Evra oprema).

IPA12-official-HC-Srp

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price