gototopgototop
ENG

  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
NA PLATOU KOD HOTELA MOSKVA POSTAVLJENA IZLOŽBA HAUSING CENTRA O BESKUĆNIŠTVU

V icoU petak, 21. septembra 2012. na platou kod hotela Moskva na Terazijama u Beogradu otvorena je izložba na otvorenom prostoru o beskućništvu koju je postavio Hausing Centar. Na 18 panoa izloženi su rezultati istraživanja o beskućništvu koje je sproveo Hausing Centar i osnovne poruke i zaključci proistekli iz istraživanja.

Izložba je organizovana u okviru uličnog festivala aktivizma VREVA koji se realizuje u okviru projekta Liceulice – regionalna platforma aktivizma. Kao i Hausing Centar, i VREVA se bavi socijalno-ugroženima, marginalizovanima i svima onima koji rade i stvaraju u javnom prostoru.  Jedan od ciljeva festivala VREVA je da afirmiše, povezuje i podstiče umetničke i aktivističke inicijative koje za cilj imaju društvenu promenu, a za prostor delovanja biraju ulicu.

Hausing Centar je obezbedio fotografije i podatke neophodne za realizaciju izložbe posvećene položaju beskućnika u našoj zemlji i dizajn izložbe. Za potrebe izložbe su korišćene fotografije nastale tokom prethodnih aktivnosti Housing centra. Arhitekta Hausing Centra Bojana Petrović je izradila dizajn panoa I grafičko rešenje izložbe. Izložba je otvorena do 05. Oktobra 2012.

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price