gototopgototop
ENG  O nama
  Projekti
  Usluge
  Socijalno stanovanje u
  zaštićenim uslovima
  Publikacije
  Vesti
  Podrška i partnerstvo
  Foto galerija
  Video galerija
  Linkovi
  Kontakt
„ZASADI CVET, POŽELI DOBRODOŠLICU“ - VOLONTERSKA AKCIJA U KOVINU U ORGANIZACIJI HAUSING CENTRA

 sadnja cveca u kovinuU petak, 27.jula 2012. godine održana je volonterska akcija sađenja cveća, ispred novoizgradenog objekta za socijalno stanovanje u zašticenim uslovima u Kovinu, pod nazivom “Zasadi cvet, poželi dobrodošlicu”. Akciju je organizovao Hausing centar, uz podršku Habitat for Humanity, a u njoj su učestvovali budući stanovnici novog objekta, stanovnici susednih objekata kao i saradnici iz opštine Kovin.

Ceo događaj je protekao u prijateljskoj i radosnoj atmosferi, a budući korisnici objekta za socijalno stanovanje u zašticenim uslovima u Kovinu imali su priliku da se upoznaju sa svojim komšijama i da sađenjem cveća ulepšaju ambijent ispred novih domova.

Pozivu Hausing Centra odazvalo se ukupno 40 učesnika i učestvovalo u ovoj akciji  koja je trajala ceo dan. Zasađeno je 40 sadnica ruža, i oko 200 sadnica ukrasnog sezonskog cveca (begonije, dan i noć, vinka…). Članovi Hausing centra su takođe bili aktivni učesnici ovog događaja. Akcija je omogućena finansijskim sredstvima Evropske unije, iz projekat “Podrška izbeglicama i interno raseljenim licima” koji sprovodi Hausing Centar.

Svi ucčesnici nagrađeni su prigodnim poklonima, a najvrednijima su dodeljene i zahvalnice za doprinos akciji uređenja prostora ispred njihovih domova, kao i za negovanje i uvažavanje dobrosusedskih odnosa.

 
wha2014 
lista
 
hc tweet
 
Facebook Badge
 
yt-button
 
tenderi-ico
 
HC clip S
 
hck ico rs
 
WHA-14-15-Banner
 
IPA2012
baner pomoc poplave srp
  Sagradimodom
pairs logo
 
kirs logo srp
 
alt
 
alt
 
alt
 
Vodic
 
Publikacija
 
Licne price